Vyberte svou zemi nebo region.

domů
Zprávy
VN DC po zemi, vzduchem a po moři

VN DC po zemi, vzduchem a po moři

2020-11-19

Vysokonapěťové stejnosměrné napájecí zdroje 3kW nabízejí vstup 90 až 264 Vst a výběr regulovaných jednotlivých výstupů (150, 200, 250, 300 a 400 Vdc). Pomocný výstup je volitelný od + 5V / 0,5A nebo + 9V / 0,3A.

Převodníky AC-DC se dodávají v plně uzavřených skříních s integrovanými ventilátory pro chlazení a měří pouze 28 mm x 170 mm x 64 mm pro použití v omezených prostorových aplikacích.

Modely v této řadě mají vestavěnou redundanci a rozsah okolní provozní teploty od 20 do + 60 ° C. Jsem také já2Komunikační rozhraní C a RS485, analogové ovládání a programovatelný výstup / proud (od 0 do 105%). Omezení výstupního napětí a proudu lze řídit pomocí potenciometru namontovaného na skříni, ovládacího napětí 0 - 5 V nebo pomocí I2C programování. Já2Příkazy C lze použít k dotazování a programování napájení v reálném čase. Převodníky AC-DC mají také integrovaný aktivní PFC a zabudovanou diodu Oring.


Díky schopnosti číst hodnoty, jako je výstupní napětí, aktuální a vnitřní teplota v reálném čase, a také monitorovat alarmy při poruše ventilátoru, přepětí a vysokých teplotách, jsou napájecí zdroje vhodné pro systémy se zpětnou vazbou v lékařství, rel a další aplikace, kde je spolehlivost kritická, ale prostor je omezený, doporučuje společnost. Kromě podmořského elektrického vedení, upoutaných dronů a lékařského zobrazování jsou zdroje vhodné také pro nabíjení baterií vozidel, automatizaci továren a testování a měření mimo pracoviště.

Spolehlivé napájecí zdroje jsou certifikovány podle EN / UL62368-1 pro bezpečnost A / V informačních, komunikačních a technologických zařízení a EN55032 pro EMC.

Na všechny modely řady AEK 3000 HV se vztahuje tříletá záruka.

Horké informace

Přepínač MIPI 2: 1 pro 2x data + 1x hodiny D-PHY nebo 2x C-PHY
Jmenuje se PI3WVR628, jedná se o šestikanálový jednopólový dvoupolohový přepínač (SPDT) po...
Bude založeno vesmírné velení RAF, které bude zahájeno ve Skotsku
Předseda vlády ohlásil výdaje ve výši 24,1 miliardy GBP v příštích 4 letech na obranu a be...
VN DC po zemi, vzduchem a po moři
Vysokonapěťové stejnosměrné napájecí zdroje 3kW nabízejí vstup 90 až 264 Vst a výběr reg...
AAC Clyde Space UK podepisuje dohodu o 10 satelitech xSPANCION vyrobených v Glasgow
Malé satelity budou postaveny v rámci nového tříletého projektu s názvem xSPANCION. Cílem je...
UK made: 60A 8,5 mm rozteč konektoru
„To znamená, že aplikace, jako je nabíjení baterie, lze řešit, aniž byste museli rozdělit p...