Vyberte svou zemi nebo region.

domů
Zprávy
Mentor se připojuje k Nano 2022, protože Francie se zaměřuje na mikroelektroniku

Mentor se připojuje k Nano 2022, protože Francie se zaměřuje na mikroelektroniku

2020-11-18

Strojové učení s technologií a inženýrské koncepce. Lidská hlava (profil) s obvodovou mozkovou deskou uvnitř a logem Machine Learning. Selektivní zaměření

Mentor bude spolupracovat se společností STMicroelectronics, dalším členem Nano 2022, na zajištění návrhu a ověřování nízkoenergetických čipů, výkonových polovodičů a dalších obvodových architektur, které potřebují rychlé, přesné a vysokokapacitní simulátory obvodů pro obvody před a po rozvržení. Obě společnosti mají historii partnerství s Bulk CMOS společnosti ST, FDSOI, analogovými a RF, zabudovanými energeticky nezávislými, zobrazovacími a bipolárními CMOS-DMOS nebo BCD a dalšími technologiemi. Ověření nanometrového obvodu Mentor Analogová platforma FastSPICE a analogově orientovaný software Eldo pokrývají všechny typy obvodů a technologie v programu Nano 2022.

Spolupráce Mentor-ST bude také zahrnovat charakterizaci standardních buněk, I / O a pamětí. Tato úloha může vytvořit úzké místo ve výrobě, říká Mentor, protože charakterizace křemíkových platforem se stovkami buněk a několika stovkami proměnných procesu, napětí a teploty (PVT) může spotřebovat tisíce CPU po celé týdny a provozovat miliony simulací SPICE. Mentor's Solido Characterization Software Suite, je nástroj poháněný strojovým učením, který zvyšuje propustnost a zároveň vytváří přesné soubory Liberty a statistická data, říká společnost. Poskytuje také nástroje a uživatelské rozhraní zaměřené na návrháře k ověření souborů Liberty. V průběhu programu lze pro zdokonalení charakterizace vyvinout nové techniky učení se výztuže.

Horké informace

Přepínač MIPI 2: 1 pro 2x data + 1x hodiny D-PHY nebo 2x C-PHY
Jmenuje se PI3WVR628, jedná se o šestikanálový jednopólový dvoupolohový přepínač (SPDT) po...
Bude založeno vesmírné velení RAF, které bude zahájeno ve Skotsku
Předseda vlády ohlásil výdaje ve výši 24,1 miliardy GBP v příštích 4 letech na obranu a be...
VN DC po zemi, vzduchem a po moři
Vysokonapěťové stejnosměrné napájecí zdroje 3kW nabízejí vstup 90 až 264 Vst a výběr reg...
AAC Clyde Space UK podepisuje dohodu o 10 satelitech xSPANCION vyrobených v Glasgow
Malé satelity budou postaveny v rámci nového tříletého projektu s názvem xSPANCION. Cílem je...
UK made: 60A 8,5 mm rozteč konektoru
„To znamená, že aplikace, jako je nabíjení baterie, lze řešit, aniž byste museli rozdělit p...